Wie we zijn

Wie is Firma Vooruit?

Firma Vooruit is opgericht door Cunie Wolthers-Ruiters. Gedurende mijn carrière als HR Manager binnen het internationale bedrijfsleven raakte ik steeds meer gefascineerd door de verschillen tussen mensen, hun ontwikkelingsmogelijkheden en de belemmeringen. De interesse in verschillende culturen en talen was er al van jongs af aan.

Vanaf 2007 ontdekte ik coaching en de manier waarop dit instrument kan bijdragen aan de ontwikkeling van mensen. Ik werd opgeleid tot interne coach bij GSK en coachte collega’s van China tot Amerika. Ook gaf ik leidinggevenden training over coaching en de manier waarop zij dit instrument zouden kunnen inzetten in de dagdagelijkse praktijk.

Ik ontdekte mijn passie: mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen en gelukkig te zijn met het werk dat ze doen. Na het afronden van de Post- HBO opleiding ‘Life- en loopbaancoaching’ bij Balansgroep nam ik het initiatief om Firma Vooruit op te zetten. Het geeft mij de mogelijkheid om mijn visie op persoonlijke ontwikkeling te vertalen in eerlijke, duurzame en laagdrempelige interventies waar mensen en organisaties verder mee komen.

Coachen, trainen en begeleiden doe ik met aandacht en twee voeten stevig op de grond: betrokken én resultaatgericht. Ik beschik voor de nodige instrumenten om processen in gang te zetten daar waar het gaat om individuele groei van mensen.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en werk volgens haar richtlijnen.

 

Cunie Wolthers

 

Goed om te weten: Belastingaftrek voor particulieren

Voor particulieren is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht is op het functioneren op je werk. Kijk voor de juiste informatie op de site van de belastingdienst.

 

 

Welke vissen

Wat zijn je doelen?

Jouw talenten

Ontdek samen met ons jouw talenten

Talenten inzetten

Leer je talenten te benutten binnen je werkzaamheden

Zelf vis vangen

Vanaf nu ben jij in staat om zelf te vissen

CERTIFICATEN