“Cunie is enorm professioneel. Ik ben met haar in contact gekomen via mijn vrouw. Vanaf het eerste moment heeft Cunie dit heel goed kunnen scheiden en mij het volste vertrouwen gegeven dat alles vertrouwelijk besproken werd. Uitermate professioneel in het intakegesprek en het coaching traject. Je kunt merken dat Cunie een coach is met ervaring. Ze past de theorie toe, maar weet door haar werkervaring en omgang met mensen de juiste balans te vinden. Daarnaast weet ze op de juiste momenten de juiste kritische vragen te stellen, hetgeen je tot denken zet. Je komt hierdoor een stap verder in het vinden van een antwoord op je vraag. Cunie is heel duidelijk in haar communicatie en weet je enthousiast te maken. Ik ging iedere sessie naar huis met enthousiasme voor mijn “huiswerk” en tevens veel stof tot nadenken om de juiste weg te gaan bewandelen om een coachvraag te behandelen. Ik wil Cunie enorm bedanken voor haar hulp. De laatste maanden zijn pittige maanden geweest, maar mede dankzij haar, zie ik een toekomst vol mogelijkheden tegemoet. De rust in mijn hoofd is teruggekeerd.”

Rodnie de Jonge

“Cunie is een coach die veel rust uitstraalt en dit geeft de ander gelegenheid om vertellen. Daarnaast is ze niet gauw tevreden met een antwoord en gaat ze doorvragen. Dit om te verhelderen. Dit zet mij ook aan het denken. En moet ik ook dieper in mezelf gaan graven om het juiste antwoord te geven. Heel fijn hoe ze dit doet.

Ik heb Cunie gevraagd om mij meer te confronteren. Dit heeft ze gedaan. Dat was een mooi keerpunt voor mij. Deze mag Cunie vaker inzetten.

Cunie ik wil je hartelijk bedanken voor dit mooi traject. Ik heb het niet altijd makkelijk gevonden. Maar dat is ook niet de bedoeling van dit traject. Ik ben blij dat ik jouw als coach heb getroffen. Ik hoop dat je met je coaching door gaat zetten. Want daar ben jij goed in!”

Henriette

“Cunie heeft mij fantastisch geholpen met inzicht en richting te krijgen over welke functies bij mij passen. Cunie is een hele professionele vrouw die goed voorbereid de gesprekken in gaat en hele goede feedback hierover teruggeeft. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en ik raad dan anderen ook aan om contact met haar op te nemen. Zeker als je een beetje vastzit in je carrière, niet goed weet wat je kan en wat voor persoonlijkheid je hebt, dan heeft zij de juiste instrumenten om je inzicht te geven. Ik neem ze zeker mee voor in de toekomst.”

Robert

Stoeiende met de vraag: “ waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik die in welke werkomgeving het beste tot hun recht laten komen” , ben ik in contact gekomen met Cunie en Firma Vooruit. De analyses en gesprekken hebben mijn zelfkennis vergroot en de fundering gevormd voor het uitstippelen van mijn toekomstige carrière.

 De kracht van Cunie zit hem voor mij in de vertaalslag van de analyses naar de praktijk. Uiteindelijk zal ik zelf de concrete vervolgstappen moeten zetten, maar de tools die ik daarbij heb ontvangen van Cunie zijn voor mij een belangrijke basis om uit te vinden wat ik nu echt wil en kan. Ze voelt haarfijn aan waar de schoen wringt en geeft sturing in het vinden van de rode draad. Door het stellen van de juiste vragen en het doen van simpele testjes wordt je aan het denken gezet. Het proces wat Cunie bij mij in gang heeft gezet, kost enorm veel energie, maar ik ben er van overtuigd dat de geïnvesteerde energie zich terugbetaald in het maken van de juiste keuzes en het vinden van meer werkvreugde in de toekomst.

Ben je op zoek naar je ware IK; dan wil je adviseren contact op te nemen met Firma vooruit. Ik ben er van overtuigd, dat door het blootleggen van je talenten en competenties, het je zal helpen om “je hart te volgen” !

Teun